jag sitter här och älskar dej

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag har nya glasögon! eller.................? hihi, nej då. snart. kanske. ungefääär som på bilden. hihi. imon - öland. ikväll - mys.. (?) med v-bästa idaa. tiiiiiiiiiihi

vad man egentligen tycker och tänker om nån

idaaaaag har nelly och jag cyklat tusen mil. och badat i hundra olika sjöar. och druckit tio liter vatten. sen har jag vart jätte duktig förövrigt idag, vilket känns kalas. i helgen ska nebbgäddan o jag till ölandet, o så kommer min kära syster hem oxå. hoppas ni har feeetaste sommarlovet, de har jag och de svveeet!

men jag tror även att du va intresserad, såg du mig såg du att de va jag.

Tro inte på rykten utan ta allt med en nypa salt.

it was a buffalo soldier

hälsa till satan vi hörs

jag kommer inte ens ihåg, tonen i hans röst

dagen har spenderats med min kära familj och hästapollarna. veckan blir chillig och livet leker. fööör på fredag blir det öland med bruden ovan. just nuuu dricker jag oboy och myser i ottos (min) skjorta. gillar allt för tillfället.

love is great love is fine

hahahah, dör! dricker äter vilar taggar, match ikväääääll.

so tell me im dreaming

haft en grymtisch helg. idag har jag sovit och städat mitt rum, även hunnit me att gå en sväng i regnet med idut. nu ska jag som vanligt dra på en film som jag som vanligt kommer somna till på  typ tre minuter. för tillfället fattar jag ingenting. och imon är det träning! hej

nu är det mitt tåg och dags för avgång, stiga på inte tveka en minut

bild som är cirkus ett år gammal snart. spelade match igår, vi vann med 2-1. fick äran att göra båda målen oxå, finfin känsla. sista skoldagen idag, om man nu kan kalla den så. chillidill här i järnis, och sen få dra hem vid 12. har även hunnit kolla läget på världens mysigaste skola och faktiskt hitta något att ha på mig ikväll. blir en söt liten grön vit blommig? klänning. ha ha. NU ska jag upp till stallet och sen börja förbereda mig inför ikväll. en super tråkig skolavslutning i hultsfred står på schemat, sen, sen är det sommar lov!

let us die young let us live forever, we dont have the power but we never say never

alla älskar vi mobilbilder, eller? jaa klart!

romantiken börjar ta över förnuftet men njut av det så länge det varar.

bara för att jag är så COOOL. gulligt rum, gulliga tavlor,
och framför allt gullig tjej! ha ha, fast ne. godnatt

so many boys in the line

fett bra film. fett väder. fett med sommarlov om en vecka. fett me träning ikväll. feeeeeeeeettfettfett smör

i will always remember our summer

sitter nere hos idut och har det chiiiilidill. följer me natta hem imon och sen blir det match, hemma m f17. feeett. har även sista provet på torsdag som jag har försökt plugga på idag, vilket oxå har gått galant! bjussat på den bästa bild som någonsin tagits på mig, skoja inte.

även när jag tittar bort vet jag att du ser ändå

fiiinfint att va ledig. parkfesten igår sög mer än sist, vilket är riktigt illa. hoppas just nu på att idut ska komma och hälsa på, har ju förfasen inte träffat henne sen inatt! medans jag gör det ska jag gå ut och sola. och senare ska jag tydligen mjölka för att far min inte hinner.

RSS 2.0