i love the feeling you bring to me

två snygga bilder från Kaprun 2009. åker som sagt till funäsdalen imon. kommer hem 3 april. tävlingarna
börjar på måndag. jag är peppppppppp. ett pluss i hörnet på att jag ska tjafsa, sura, gråta, skratta,
mongolida, och återigen skratta med elin i nästan två veckor! det blir fint de. sen ett plus till
l.i.v.e.t l.e.k.e.r

galen i någon jag aldrig kommer få

ungen på bilden fyller, 12 idag. tror jag de va iaf. haha nej vänta byxmyndig vart de ju! grattis!
sista träningen i dacke denna säsong hade vi idag. och egentligen borde jag kommit längre med allt skolarbete och sen borde jag ha packat det mesta och sen borde jag gjort bosse lite sällskap. men nej, duktiga jag har kommit in i någon latblabla. ha ha GODNATT

ditt leende gör mig lika lycklig som hästen på ängen

dom senaste, sex dagarna har jag hunnit med, vara med på inspelningen av talang, polackmöte, stört samtal med min älskade syster, oväntad springtur med fröet, oväntat besök mitt i natten, umgås med bästa thilda, lasergame me goa brudar, filmfilmfilm, sena kvällar me idut, chillaa järnet me nattafi, spela gitarr springa med min käraste pojk bosse, aaatt sakna otto o anna,  städa bilen, hjälpa far i ladugården, och att njuta av lite längre ledighet och att tagga inför uSM som börjar i stort sätt på onsdag! där har ni min vecka, typ iaf. måste bara erkänna att det känns tungt att behöva somna utan någon (ida) brevid mig, vakna kommer gå bra eftersom hon har lämnat mig medans jag varit i min ljuva sömn.
rörigt? ja. tsatsiki väntar HEJ

dôd

självklart så är jag inte hemma den 21 april då tove kommer t metro. självklart ligger miss lindvallen just den helgen. självklart måste vi åka på torsdagen och självklart vill jag nästintill dö just nu.

i got the boom chica boom boom boom

vann båda tävlingarna i helgen. kul, mjadå. har precis kollat på cocktail, brao film. nu ska jag dra på emil och griseknoen och sen sova. äckel skola imon, tur att de bara är tre skoldagar och att jag är hemma i helgen. eller ah, inte säkert än. men nu        s    k       a     j a        g s       o v       a

f**king perfect, to me.

heeeeeeeej tattooo! fast nej, inte än. om nåt år kanske, maybe, typ. j a a. tränade i regn idag, backen har aldrig varit bättre. blev även väldigt sur över att åsne poc inte hade kvar någon såndär hjälm som jag ville ha, fick meil om att det inte ens fanns kvar någon när vi beställde den. f u p o c. aja hejhopp, kanske mettro imon. mamma sägen nej, jag säger ja. vem vinner? jo men det återstår at se. fdsxfvbgknu usllk

show what it means to you, to be mine.

hej hopp. gjort om lite, inte helt nöjd men har inte orken till att sitta o plura me den skiten mer nu. känns som jag ligger efter lite i skolan, men det gör jag inte. har sovmorgon imon vilket är gattgatt. sen får jag för mig lite då och då att jag har fått magsjukan, så fort jag får ont i magen inbillar jag mig att jag kommer bli dödssjuk bara för att mathilda ligger hemma o spyr ner världen. eller gjorde, nästan iaf. ha-ha. mycke text om ingenting, hopp hej.

theres a possibility.


watch my back so i make sure. you're right behind me like before, yesterday, the night before tomorrow.

godmorgon godmiddag godkväll. nu ska jag sova. skulle bara berätta att jag lever efter att jag städat mitt rum, wow, hade glömt bort hur mitt golv såg ut. vackert. nya sängkläder, ny rakade ben, lagom varmt o lagom trött. nu drivar jag på en film o sen ska jag sova aset av mig. godnatt.

men de du säger att du tycker säger inte särskillt mycket.

hejhopp kusin o david fyller år idag. grattis till er. jag är trött men vill dra på en film. ingen skola imon, jo jag skojjade bara. men inget metro på fredag vilket är.. finner inga ord. men nu väntar beverly hills chihuahua 2. HAHA jag är frän godnatt.

jag hatar att längta, tiden går tillräckligt fort ändå.

fyller som sagt byxmyndig idag som muppen själv utryckte sig. mathilda. känns som en vanlig dag, inget speciellt. tävlingarna i helgen gick iaf så dåligt dom kunde. gick vidare till finalen iaf som 3a i regionen. helt okej. många grattis till allt möjligt idag känns de som. och har inga roliga bilder att erbjuda för tillfället. kommer nångång. nu vill jag sova o vakna upp imon och vara glad över att den är bajsdagen är över! snart är jag sexton. tiden går fort, för fort. hej cp inlägg

världens grymmaste tjej heter ellen!!!!!!!!

Hej jag heter maja och är 14 snart 15 år och jag gillar att se ut sähär, det är fint !
detdär jag krev om nellycp var självklart bara ett skämt. jag tycker att det är jätte kul när de kommer hit. utan henne och ellen har jag inget liv. Jag lovar, dom är mitt allt, om jag vore hälften så cool som dom hade jag varit den lyckligaste människan på jorden.hejdå,lilltååååå!

more that i dream about you more that i believe

heeeeeej lycklig tjej! ellen o nellycpt kommer snart. känns sådär. hmm kul

hej välkommen det går bra att beställa..

det här är de enda bilder jag har fått tag på idag. tjejen ovan är reett
skyldig till båda tror jag? oså vendelalalalala.
har spelat handboll hela dan, gick brabra. guld till albäck. svveet.
har inte så mycket på hjärtat just nuuu. men tänkte bara informera alla om
att amanda fröet luktar bajs. + att hon knarkar turkar

do me a favor and tell me what you think about me, tell me how you want this to be.

fyra oerhört snygga bilder från när vi dök tsm me scuba diving i thailand, hm två år sen nu? kan stämma.
kan verkligen inte säga annat än att jag saknar det. och nu när det är så många som vart/är i thailand blir
man ju inte lite avis eller så. nope. hur som helst, ingen skola imon, typ. ska tydligen va me och spela handbolls
dm? hm, aldrig spelat handboll, har ingen aning om några regler överhuvudtaget. bänken är paxad!
okej nu ska jag sluta babbla och ist böla lite till the last song. finfinfinfilm tjullelu

RSS 2.0