jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag

carpe diem ♥

living the life like nothing ever happend

oj, fett stora bilderna blev. heeeehe. helgen har bestått av gäster, pyntning, konfirmation, kort spel, mys med familjen, fotografering i o-hamn, gitarrspel och mycket mer. helt okej jätte bra enligt mig. sitter just nu och äter frukt som blev över av fruktbuffén igår, försöker oxå skriva klart ett arbete som är mega försenat.. kul, nej men funkar. snart dax att börja räkna ner till sommarlovet ju. typ. tre dagar denna vecka sen fem dagars ledigt!!! braa! har oxå världens bästa vänner, på riktigt alltså!

no mather what happends i cant let you go

jag har aldrig påstått att jag är bra på att blogga. det går lite i vågor dedära. senaste tiden har jag varit polen, fixat massa shit till konfirmationen på lördag, elvensval - armband sysselsätter mig där, klappat på bosse, kört mc, picknick med fisen och jaa, livet är fint.

nu kommer allt tillbaks

braa, rolig, cp, mongolid dag. känns bra! faktiskt. har fått hem min nya stoora sängggg!!! stort plus dära. mor och jag har oxå planerat hur vi ska göra om mitt rum, eller jag planerar hon köper. ha ha. FINT. sen fick vi mail om att otto och jag ska till island en vecka i sommar med allergiföreningen. as kalas mega kul. nu ska jag till min älskade häst och efter det vet jag inte alls vad denna fredag har att erbjuda.

nej låt det va som i en film

HAHAAHHAHAHAHAHHA skrattar!

kan vi inte vara nära bara en minut, är det nu nu som det tar slut

mitt humör är inte det bästa. match idag, oavgjort 2-2. massa plugg som ska göras o som skulle vart klart för längesen har jag lyckats få tag på. morgondagen tänker jag ta mig igenom med stress. på fredag åker min kära mor och hämtar en ny säng till mig!!!!!!! det får mig iaf att le liite. nej nu ska jag sova så att jag har ork att leva i iaf 70 år till. haha hej va positivt! allt kommer bli bra, tids nog

letar efter nåt att säga som kan ändra allt

hej hopp, har inget kul att skriva. hej humör som går upp och ner, vet ingenting. chill skoldag, chill dag. red innan när det snöade som mest, iskallt! tro mig. nu ska jag kolla pålete film o sovaaaa och sen hoppas på att jag inte försover mig imon oxå, kanske inte jätte smidigt att missa bussen.. min syster är bäst förresten, kanske inte alltid den snyggaste och trevligaste men.. ha ha, jodå jag skojjaaaaaaar ba! är det nu nu som det tar slut

RSS 2.0